... een koor met pit!

 

VRIENDEN VAN POPKOOR YOUNG VOICES EERBEEK

Wil je “Vriend” of “SUPERFAN” van Popkoor Young Voices Eerbeek worden? Dat kan! Wil je Popkoor Young Voices steunen als sponsor neem dan contact met ons op.

Het betekent vooral dat je ons koor een warm hart toedraagt.

Er zijn 2 opties:

  1. Jaarlijks vanaf 10 euro. We noemen je dan “VRIEND VAN YOUNG VOICES”. Dat houdt in dat:
  • wij je 2x per jaar onze fraaie nieuwsbrief mailen. Daarmee houden wij je op de hoogte van onze belevenissen, laatste nieuwtjes, leuke weetjes en geplande optredens.
  • je 50% korting krijgt op de 1e toegangskaart voor ons eigen concert, die 1x per 18 - 24 maanden gegeven wordt.
  • wij je jaarlijks een mail sturen met een betaalverzoek om € 10,00 aan ons over te maken.
  1. Jaarlijks vanaf 20 euro. Wij noemen je dan “SUPERFAN VAN YOUNG VOICES”. 

         Zie de hierboven genoemde punten, maar ook nog dat…

  • wij je jaarlijks een mail sturen met een betaalverzoek om € 20,00 aan ons over te maken.
  • je 1x per jaar een uitnodiging voor een “Superfan-avond” van ons ontvangt. Dit kan zijn tijdens een laatste seizoens-repetitie, één van onze kerstrepetities of je maakt mee hoe we een nieuw nummer instuderen. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje op onze oefenlocatie, Attent Beverode in Dieren.

 

Je kunt “Vriend” of “SUPERFAN” worden door onderstaande gegevens te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Naam
  • E-mailadres
  • Jouw keuze: optie 1 Vriend + bedrag of optie 2 SUPERFAN + bedrag

Wil je geen jaarlijkse mail meer ontvangen? Een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. is voldoende om je af te melden.

 

Met jouw bijdrage steun je ons bij wat wij het liefste doen. Met onze muziek en enthousiasme mensen blij maken. Tevens kunnen wij daarvan arrangementen/muziekstukken kopen en onze muziekinstrumenten en geluidsapparatuur onderhouden. Bij voorbaat dank!

Daarnaast is het ook mogelijk om een éénmalige donatie aan ons over te maken. Je vindt ons gewoon een leuk koor en wil ons graag een extra steuntje in de rug geven? Je kunt deze donatie overmaken op:

NL64 RABO 0316 1233 58 t.n.v. Popkoor Young Voices, o.v.v. “éénmalige donatie Young Voices”

VOLG ONS OP

 

insta